dima
  • Restaurant El Taulell

    El Taulell ens ha confiat la reforma del seu nou local situat en la Plaça de la Concepció, actualment centre neuràlgic gastronòmic i d'oci d'Ontinyent. El projecte sorgeix amb la il·lusió d'aconseguir un local elegant i acollidor que simbolitze la seua nova etapa: donar eixe pas que els seus clients assidus constantment li demanaven i oferir a més una terrassa amb un format més informal amb cuina de gastrobar.
    Amb aquestes premisses, vam proposar la utilització de dos tons, el blanc i el negre, per a obtenir un llenç neutre. Sobre aquest, hem treballar una única textura realitzada mitjançant un joc de rastells i lames de fusta que recorren el local en parets, portes etc., aportant calidesa.
    Hem pintat la façana existent perquè fóra respectuosa amb l'edifici al que pertany i utilitzem el joc de fustes com a recurs plàstic per a realçar i donar atractiu al local.
    A l'interior, un minuciós estudi acústic ha sigut la clau per a poder explotar al màxim nostra idea per a aquest projecte i aconseguir aqueix ambient relaxat i actual, on poder degustar agradablement de la seua cuina.