• Habitatge unifamiliar en Albaida

  Es projecta un habitatge unifamiliar aïllat situada en una zona residencial, als afores de la ciutat. Es dissenya el conjunt format per habitatge, jardí i piscina. Per a la seua correcta implantació se segueixen criteris d'orientació, vistes i configuració del programa principal en planta baixa, deixant la planta superior per a estades secundàries.

  Es tracta d'una composició senzilla, organitzada en dos eixos vertebradors. En els interiors s'ha cercat la simplicitat, l'harmonia cromàtica i la il·luminació natural, així com una constant relació amb l'espai exterior.

 • Vivenda unifamiliar a “El Pilar” 02

  Vivenda que compta amb una planta soterrani i dues plantes en les quals es desenvolupa el programa residencial. El joc de cobertes planes i inclinades, ofereix un resultat dinàmic al conjunt de la vivenda.

 • Edifici de 16 vivendes. Tavernes de la Valldigna

  Edifici de 16 vivendes, locals comercials, aparcament i trasters a Tavernes de la Valldigna

  Edifici de 2 plantes de soterrani, planta baixa amb entresòl, 4 plantes destinades a vivendes, a raó de 4 vivendes per planta, i la planta de coberta que integra els trasters, amb part de terrasses privades vinculades a ells i part de terrassa comunitària. Hi ha un nucli d'escales comú per a totes les vivendes, un accés independent per a l'entresòl i una altre per a l'aparcament.

  Un joc net de volumetria més un joc net de materials, aplacat i arrebossat, són les bases per a aconseguir un edifici senzill formalment i molt funcional.

 • Vivenda en “La Ombria”

  Es tracta d'una vivenda unifamiliar aïllada que es desenvolupa en tres plantes que es van adaptant a la topografia del terreny. La proposta persegueix integrar l'edifici en el seu entorn per al que s'estén a la parcel · la en un intent d'abastar visualment la major part del territori.

  El programa es defineix a partir del vestíbul principal, espai generós i obert a les vistes, connectant d'una banda el saló menjador i el conjunt de la cuina, de l'altra les habitacions i banys, a través d'un passadís definit a manera de galeria interior , i finalment la planta semisoterrani, concebuda com una altra zona d'estar en contacte amb l'exterior, i que també alberga estades destinades a celler, rebost o trasters.

 • Vivenda unifamiliar a “Les Aigües”

  Edificació compacta de volumetria senzilla, el programa principal es resol en dos nivells: en planta baixa la zona diürna i pública, destinant el nivell superior als espais privats. Generoses fulles de vidre prolonguen la terrassa cap al saló i la cuina, establint una fluida comunicació entre l'interior i l'exterior. Ampli soterrani amb il·luminació natural i terrassa superior amb agradables vistes cap al terme complementen l'edificació. En definitiva, funcionalitat i fluïdesa espaial.

  El tractament de les façanes per mitjà de la combinació de rajola ceràmica caravista i arrebossat de ciment proporciona el joc dels volums i textures buscat.

 • Habitatge en mirador

  Situada en un entorn privilegiat, amb vista al centre històric i al llit del riu, trobem aquest habitatge entre mitgeres. El programa es desenvolupa en tres plantes, la planta baixa que arreplega el programa de dia, la planta primera amb dormitoris i bany i una planta soterrani, que gràcies a la disposició d'un lluernari, queda agradablement il·luminada.

  La pertinença a un conjunt arquitectònic fa que la seua configuració quede fortament marcada pels paràmetres urbanístics. No obstant açò, s'ha jugat amb aquests condicionants i l'elecció dels materials, per a obtenir finalment una solució que aporta neteja visual al conjunt.

 • Vivenda unifamiliar en Montaverner

  Es projecta una vivenda unifamiliar aïllada desenvolupada principalment en una planta. La implantació a la parcel · la i la configuració del programa de la vivenda des de la forma de casa-pati, han estat els aspectes principals considerats en el projecte.

  El programa funcional s'organitza entorn del element vertebrador de la vivenda: l'escala central situada en l'accés principal.

  Es tracta doncs d'una composició senzilla d'un sol volum que es relaciona amb l'espai exterior, sense renunciar a la flexibilitat dels espais interiors.

 • Edifici de 22 viviendes. Martínez Valls. Ontinyent.

  Edifici en xamfrà enfrontat a un parc a la prolongació del carrer Martínez Valls, té dues plantes de soterrani per a aparcament i trasters, planta baixa amb altell per a locals comercials, 5 plantes destinades a vivendes a raó de 4 per planta i una planta àtic amb 2 vivendes. S'ha resolt amb un únic nucli de comunicació per totes les vivendes i s'ha utilitzat com a revestiment de façana la rajola ceràmica cara vista, valorant d'aquest material seus avantatges de manteniment i conservació.

 • Vivenda unifamiliar a “El Pilar” 01

  Casa aïllada d'una planta en constant diàleg amb l'entorn,  formada per dos cossos allargats de planta rectangular que responen a la zona de dia i a la zona de descans, amb un únic punt en comú: l'accés. L'orientació ens va ajudar a resoldre la posició dels espais: tancats a ponent i transparents cap al sud junt amb el jardí. Però són els murs de pedra els protagonistes i generadors del projecte; van més enllà de l'edifici donant la benvinguda al visitant a més de sustentar els dos cossos que formen la vivenda.

  La pedra, les pèrgoles, els buits resolts amb fusteria d'alumini, la calidesa de la fusta i l'arrebosat acabat pintat són els encarregats de donar-li un cromatisme interessant.

 • Projecte d’edifici de vivendes Nou Ideal. Ontinyent

  Edifici situat al casc antic d'Ontinyent, Plaça Major núm. 2 i 3, afectat pel P.R.I. Raval-Poble Nou, amb un nivell de protecció parcial, concretament es troben catalogats el porxe i les façanes.

  Posteriorment a l'enderroc del contingut, a excepció dels elements protegits, queda un solar edificable en la seua totalitat, en el qual proposem un programa de 6 vivendes repartides en tres plantes, un local en planta baixa i un altell.