• Restaurant El Taulell

    El Taulell ens ha confiat la reforma del seu nou local situat en la Plaça de la Concepció, actualment centre neuràlgic gastronòmic i d'oci d'Ontinyent. El projecte sorgeix amb la il·lusió d'aconseguir un local elegant i acollidor que simbolitze la seua nova etapa: donar eixe pas que els seus clients assidus constantment li demanaven i oferir a més una terrassa amb un format més informal amb cuina de gastrobar.
    Amb aquestes premisses, vam proposar la utilització de dos tons, el blanc i el negre, per a obtenir un llenç neutre. Sobre aquest, hem treballar una única textura realitzada mitjançant un joc de rastells i lames de fusta que recorren el local en parets, portes etc., aportant calidesa.
    Hem pintat la façana existent perquè fóra respectuosa amb l'edifici al que pertany i utilitzem el joc de fustes com a recurs plàstic per a realçar i donar atractiu al local.
    A l'interior, un minuciós estudi acústic ha sigut la clau per a poder explotar al màxim nostra idea per a aquest projecte i aconseguir aqueix ambient relaxat i actual, on poder degustar agradablement de la seua cuina.

  • Edifici Central CAIXA ONTINYENT

    Caixa Ontinyent, motivada per la necessitat de rehabilitar el seu Edifici Central, per a convertir-ho en la seua Seu Institucional i Representativa, construït entre els anys 1969 i 1973, les prestacions dels quals han quedat obsoletes per a les necessitats i exigències actuals; estudia la possibilitat de promoure la seua rehabilitació amb l'objectiu principal de reagrupar a tots els departaments que actualment es distribueixen entre dos edificis, concentrant-los en l'Edifici Central, el qual quedaria definitivament configurat com la seua Seu Institucional principal.

    Se situa en la tradicional Plaça de Santo Domingo, a la qual recau la seua façana principal. Està també lligat a l'eix comercial de la ciutat, en el carrer Martínez Valls. Aquest enclavament li confereix a l'edifici qualitats d'àmplia identificació entre els veïns de la ciutat, situant-lo com a nexe de connexió entre l'antic raval de la ciutat i l'eixample.

    De l'edifici original, solament es mantindrà l'estructura. Es realitzarà un nou disseny de façanes que tracta de conjugar les característiques pròpies de la zona en què s'integra l'immoble amb la seua estructura i volumetria, apostant per una composició de buits verticals, -de dimensions similars a les pròpies del centre històric-, i panys massissos, sense cossos sortints ni grans volades, sent identificables les diferents plantes i utilitzant materials de tons de la mateixa gamma dels del seu àmbit, els quals no produiran reflexos, perseguint la màxima integració de l'edifici en el seu entorn.

    Quant als interiors, s'ha cercat el disseny d'espais de treball òptims per al personal que compon la plantilla de l'entitat, cercant harmonia entre materials que atorguen lluminositat, serenitat i funcionalitat.

  • Audipèdia. Gabinet audioprotèsic en Ontinyent

    Es tracta de la reforma interior d'un local situat en la planta baixa d'un edifici d'habitatges a Ontinyent. El punt de partida d'aquest projecte és l'organització del local perquè complisca amb totes les seues necessitats, açò és, un àrea de venda, dues sales d'atenció al públic, una cabina insonoritzada per a la realització de proves audiomètriques, un xicotet magatzem i un aseo. Les reduïdes dimensions del local es compensen amb l'elecció de materials neutres, per a donar una sensació de lleugeresa, senzillesa i benestar. Destaca l'elegància del mostrador d'atenció al client, amb un punt d'atenció accessible.

  • Ampliació del Centre Parroquial Sant Josep – Ontinyent

    El programa consistix en un gran espai polivalent destinat a sala d'actes, una sala per a activitats parroquials, dos aules, dos despatxos, lavabos i vestidors. L'ús dels materials és respectuós amb l'edifici antic: combinació de parts cegues amb superfícies vidriades i tancaments metàl·lics de color blavós, tractant de desmassificar la dimensió de l'obra i suavitzar la seua imatge visual.

  • Centre d’Estètica Yolanda. Ontinyent.

    Reforma integral d'un antic habitatge de reduïdes dimensions, per convertir-lo en un agradable centre d'estètica.

  • Poliesportiu Municipal Ontinyent

    Aquest projecte té una sèrie d'actuacions en diverses de les instal · lacions esportives municipals, dividint l'actuació en tres grups: 1 - TENNIS, 2 - PISCINES, 3 - FUTBOL 7 i PÀDEL

    1. Coberta de la pista de tennis. Es resol mitjançant una estructura d'acer tant en els pilars com a les bigues, coberta realitzada amb corretges Z i panell sandvitx i tancaments laterals de planxa d'acer deployé.
    2. S'actua a la piscina petita convertint-la en piscina lúdica.

      Es construeix una piscina infantil o de "clapoteig".

      Es renova el sistema de tractament d'aigua i la resta de la instal · lació de la piscina Olímpica, així com la urbanització exterior incorporant zones enjardinades, ombres amb pèrgoles i una nova pavimentació.
    3. Execució d'un camp de futbol-7 de gespa artificial i 2 pistes de pàdel.
  • Escola infantil TRALARÀ

    Habilitació de planta baixa per a  albergar una guarderia-ludoteca.

    El punt de partida és organitzar el programa necessari per a desenvolupar les activitats pròpies d'una guarderia dins d'un espai ja concebut. Es definixen diferents zones aconseguint recorreguts divertits per als xiquets, concentrant les aules al final, com a antesala del pati de recreació i de l'hort.

    El disseny i la resolució material es decidix pensant en els futurs usuaris de la guarderia, els xiquets: materials resistents, fàcils de substituir i, al mateix temps, divertits.

  • Tortosa Penadés Advocats

    Habilitació de local en planta baixa i entresolat per a ubicar les oficines de la Firma Tortosa-Tortosa-Penadés Advocats consistent en la distribució del local diàfan en 1 sala de reunions, 1 sala d'espera,  5 despatxos i la reserva d'espai en la planta entresolat per a l'emmagatzemament de qualsevol tipus de  documentació així com per a la consulta d'informació. Amb la distribució en planta s'integren i resolen tots els condicionants existents del local original resultant un espai final organitzat i jerarquitzat, clar i directe.

  • Nau Industrial i Oficines a Ontinyent

    Nau industrial ubicada en l'entrada principal del Polígon Industrial  l'Altet, composta de semisoterrani, planta baixa i planta primera sense ús específic.

    L'objectiu del projecte és mantindre la tipologia d'edifici industrial, contenidor de formigó, però amb especial cuidat en la composició de les seues fatxades, ja que la seua localització privilegiada a l'entrada del polígon i la seua visió des de la carretera convertixen la seua imatge en un condicionant molt atractiu comercialment.